#ΑμετάκληταΟΧΙ: Οπλίζετε το χέρι των γυναικοκτόνων, κύριε Τσιάρα.

«Ο γυναικοκτόνος και δολοφόνος απαιτούσε να του δώσουν το παιδί παρά τα ασφαλιστικά μέτρα που του απαγόρευαν την επικοινωνία»

Εχθές το βράδυ μία ακόμη γυναίκα, η Κωνσταντίνα, δολοφονήθηκε από το χέρι του εν διαστάσει συζύγου της. Μία γυναίκα που προσπάθησε να διαφύγει από την αντρική βία, μία γυναίκα που είχε ήδη κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον του, μία γυναίκα που είχε καταφύγει στην οικογένεια της στο χωριό για να προστατευθεί, εκείνη και το παιδί. Νεκρός από το χέρι του γυναικοκτόνου θα πέσει και ο αδερφός της, ο οποίος προσπάθησε να την προστατεύσει.

Ο γυναικοκτόνος εισέβαλε στο σπίτι της οικογένειας της, παραβιάζοντας τα ασφαλιστικά μέτρα, απαιτώντας να δει το παιδί. Το χέρι του γυναικοκτόνου οπλίστηκε από τη δημόσια συζήτηση για την υποχρεωτική συνεπιμέλεια, από το νομοσχέδιο Τσιάρα που επιτρέπει την πρόσβαση των κακοποιητών στις επιζώσες και στα παιδιά, μέχρι την αμετάκλητη καταδίκη τους. Έχει ηθικούς αυτουργούς η γυναικοκτονία της Κωνστανίνας και η δολοφονία του αδερφού της. Την κυβέρνηση. Τον Τσιάρα. Το λόμπι της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας και των ενεργών μπαμπάδων. Τους υποστηρικτές και υποστηρίκτριες του. Αυτούς που σήμερα δημόσια γράφουν πως αν ίσχυε η υποχρεωτική συνεπιμέλεια, δεν θα την είχε σκοτώσει! Αυτούς που σήμερα, σκυλεύουν το σώμα της, αποκαλύπτοντας τον πιο αληθινό μισογυνικό εκβιασμό τους. Δώστε μας τα παιδιά, ακόμη και όταν είμαστε κακοποιητές, αλλιώς θα σας σκοτώνουμε.

Από την πρώτη στιγμή της καμπάνιας ενάντια στην Υποχρεωτική Συνεπιμέλεια κομίζουμε δημόσια στοιχεία από χώρες όπου εφαρμόζεται για χρόνια, που αποδεικνύουν την αύξηση των γυναικοκτονιών, παιδοκτονιών και της έμφυλης και παιδικής κακοποίησης εν γένει, κάτω από το καθεστώς της υποχρεωτικής συνεπιμέλειας.

Αποσύρετε ΤΩΡΑ το γυναικοκτόνο νομοσχέδιο.
Θα μας βρίσκετε απέναντι σας με το όνομα της Κωνσταντίνας γραμμένο στο σώμα μας.
Ήταν αδερφή μας και την σκοτώσατε εσείς.

Περιγραφή εικόνας για τυφλά άτομα:
Μία κόκκινη παλάμη, στο κέντρο της έχει μία καρδιά, και δίπλα γράφει: #ΑμετάκληταΟΧΙ, Αποσύρετε ΤΩΡΑ το γυναικοκτόνο νομοσχέδιο, Θα μας βρίσκετε απέναντι σας με το όνομα της Κωνσταντίνας γραμμένο στο σώμα μας, ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΠΟΙΗΤΗ.

ΠΗΓΗ: Από τη σελίδα @Όχι στην υποχρεωτική συνεπιμέλεια

Μοιραστείτε το άρθρο