Οι γιατροί της εντατικής προχώρησαν σε αντιμετώπιση της νεφρικής ανεπάρκειας του Δημήτρη Κουφοντίνα!

Οι γιατροί της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Λαμίας προβαίνουν τώρα (14:30) σε ανάταξη των ζωτικών οργάνων του απεργού πείνας και δίψας Δημήτρη Κουφοντίνα, όσον αφορά τα νεφρά του, όπως ενημέρωσαν τον εκ των γιατρών επιλογής του Θοδωρή Ζδούκο και μας γνωστοποίησε πριν από λίγο. Η δε δικηγόρος του Ι. Κούρτοβικ μόλις μας ενημέρωσε ότι ο Δ. Κουφοντίνας παρουσιάζει οξεία νεφρική ανεπάρκεια και επιχειρείται ανάταξη. Ενώ αναμένεται η απόφαση για επαναμεταγωγή του στις φυλακές Κορυδαλλού. Η ένταση κορυφώνεται για τω ζωή του ευρισκόμενου στην 56η μέρα απεργία πείνας και 11η δίψας!

Προς ενημέρωση ο διευθυντής της μονάδας θα εκδόσει δελτίο Τύπου σε λίγο…

15:30 Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισης της οξείας νεφρικής ανεπάρκειας που εμφάνισε ο Δ. Κουφοντίνας. Αυτό και τίποτε άλλο…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ, ΑΝΔΡΕΑ ΚΟΛΟΚΥΘΑ:

«Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται στην ΜΕΘ, σήμερα 05/03/2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια, συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών, και το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό προχώρησε σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες αντιμετώπισής της».

16:00 ΝΕΩΤΕΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ:

Ενημερώνουμε ότι ο ασθενής του νοσοκομείου μας, Δημήτρης Κουφοντίνας, ο οποίος νοσηλεύεται για 18η ημέρα στην ΜΕΘ, σήμερα 05 Μαρτίου 2021 εμφάνισε οξεία νεφρική ανεπάρκεια συνεπεία της παρατεταμένης άρνησης λήψης τροφής και υγρών.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό της ΜΕΘ, δεδομένης της επίμονης άρνησης του ασθενούς να σιτιστεί και να λάβει υγρά, τηρώντας απόλυτα την κείμενη νομοθεσία και σε εκτέλεση εισαγγελικής παραγγελίας,προέβη άμεσα στις απαραίτητες ενέργειες ανάνηψης για την υποστήριξη των ζωτικών του λειτουργιών, καθώς και σε κάθε δυνατή προσπάθεια για την διασφάλιση της υγείας του, όπως προτάσσει η ιατρική δεοντολογία και η σχετική νομοθεσία.

Αυτή τη στιγμή νοσηλεύεται  σε κρίσιμη κατάσταση.

Το ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, συνεχίζει να παρέχει τις υπηρεσίες του, πάντοτε σύμφωνα με τον κώδικα ιατρικής δεοντολογίας.

 

https://new.infolibre.gr/2021/03/05/56i-mera-apergia-peinas-11i-dipsas-d-koyfontinas-kindynos-na-tethoyn-ektos-leitoyrgias-ta-nefra-toy/

 

Μοιραστείτε το άρθρο