ΔΕΘ 2020 12/9 Δυναμικό και μαζικό ΌΧΙ στη συντριβή της κοινωνίας από την κυβέρνηση

ΦΩΤΟΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ από τους δρόμους της Θεσσαλονίκης, όπου δεκάδες χιλιάδες εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, νέοι, φοιτητές, πολίτες διαδήλωσαν κατά της κυβερνητικής πολιτικής και του πρωθυπουργού, ο οποίος μιλούσε στο Βελίδειο.

ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΟΡΕΙΕΣ…


Από την Καμάρα πορεύθηκε το σύνολο του αντιεξουσιαστικού χώρου και οι περισσότερες των αριστερών οργανώσεων. Οι υπόλοιπες από το άγαλμα Βενιζέλου, μαζί με δημοσιοϋπαλληλικά σωματεία και ομοσπονδίες.  Το ΚΚΕ ήταν μόνο στη ΧΑΝΘ. Σε όλες συμμετείχαν πλήθος εργατικών σωματείων και φοιτητικών συλλόγων.

ΑΝΑΜΕΤΑΔΟΣΗ ΠΟΡΕΙΑΣ ΔΕΘ ΑΠΟ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ 1431ΑΜ, 97.3FM, 1431am.org

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΛΕΣΜΑΤΑ κινητοποίησης εργατικών σωματείων, φοιτητικών συλλόγων, αριστερών οργανώσεων, αντιεξουσιαστικών/αναρχικών συλλογικοτήτων, περιβαλλοντικών κινήσεων, δημοτικών σχημάτων, πρωτοβουλιών πολιτών.

18:30  Οι πορείες άρχισαν

19:45 Ο όγκος των δυνάμεων του ΚΚΕ αποχώρησε από την πλατεία ΧΑΝΘ και ανεβαίνει την Αγγελάκη. Ακολουθούν από πίσω τους δυνάμεις συνδικάτων και κάποιων αριστερών οργανώσεων. Αρκετά πιο πίσω έρχονται ακροαριστερές οργανώσεις. Από την Τσιμισκή ακολουθεί το μεγαλύτερο μπλοκ των φετινών πορειών, που αποτελείται από τις περισσότερες ακροαριστερές οργανώσεις και το σύνολο των αναρχικών.

20:30 Ολοκληρώθηκαν όλες οι πορείες, καταλήγοντας στην Καμάρα.

 

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΤΩΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΝ

ΚΑΜΑΡΑ

 

ΑΓ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ

ΧΑΝΘ 

Μοιραστείτε το άρθρο