Κινητοποίηση εργαζομένων στον επισιτισμό και τον τουρισμό – ΑΠΟ ΛΑΝΤΖΑ,ΦΩΤΟς…

ΑΠΟ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΠΙΣΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΥΜΑΘ. 

ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΘΗΝΑ ΠΕΜΠΤΗ 25/6

Δυναμική απάντηση των εργαζομένων στον Επισιτισμό Τουρισμό στα αντιδραστικά σχέδια Κυβέρνησης Κεφαλαίου

Εξαιρετικά Μαζική Κινητοποίηση και η σημερινή ,κόντρα στα σχέδια Κυβέρνησης Εργοδοτών που καταδικάζουν τους εργαζόμενους του κλάδου στη φτώχεια ,την ανεργία και την επισφάλεια . Η ΛΑΝΤΖΑ για ακόμα μια φορά είχε ισχυρή και πολυπληθή παρουσία σε όλη την διάρκεια της διαδήλωσης η οποία κατέληξε στο Υπουργείο Εργασίας . Η συνέχιση των κινητοποιήσεων θεωρείται δεδομένη όσο η κυβέρνηση εξακολουθεί να λειτουργεί σαν μαριονέτα του μεγάλου τουριστικού κεφαλαίου εξυπηρετώντας μόνο τα συμφέροντα του , αφήνοντας  χιλιάδες εργαζόμενων  χωρίς εισόδημα , χωρίς καμία στήριξη .

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν όλα μας τα αιτήματα.

Νέα μεγάλη κινητοποίηση των εργαζόμενων στον Επισιτισμό Τουρισμό 25/6

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μέχρι να ικανοποιηθούν όλα τα δίκαια αιτήματα μας . Οι ζωές μας είναι πάνω από τα κέρδη των επιχειρηματικών ομίλων , την κρίση να πληρώσει το μεγάλο τουριστικό κεφάλαιο όχι οι εργαζόμενοι και ο λαός . 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στην νέα κινητοποίηση που αποφασίστηκε  στην τελευταία συνεδρίαση στο συνδικάτο επισιτισμού τουρισμού Αττικής με την στήριξη και παρουσία δεκάδων επιχειρησιακών σωματείων του κλάδου.

Όλοι την Πέμπτη 25 Ιούνη 16.00 στη Β. Γεωργίου στο Σύνταγμα 

Μοιραστείτε το άρθρο