ΣΤΑΓΙΑΤΕΣ ΠΗΛΙΟΥ Τη διαχείριση του χωριού αναλαμβάνει η λαϊκή συνέλευση!

Μεγαλειώδης ήταν η σημερινή συνέλευση στην πλατεία του χωριού μας, με συμμετοχή των μόνιμων κατοίκων του χωριού και των Σταγιατιωτών που μένουν στο Βόλο. Τη συνέλευση οργάνωσαν κάτοικοι του χωριού.

Μετά την ενημέρωση και τη συζήτηση που ακολούθησε, ομόφωνα εγκρίθηκε ψήφισμα που θα δοθεί στη δημοσιότητα αργότερα, στο οποίο τονίζεται ότι μετά και την άρνηση του τοπικού εκπροσώπου να αναλάβει πρωτοβουλίες, τη διαχείριση του χωριού παίρνει στα χέρια της η λαϊκή συνέλευση.

Έγινε πορεία με μαύρες σημαίες στο σπίτι του τοπικού εκπροσώπου, όπου θυροκολλήθηκε το ψήφισμα, και όλοι μαζί μοίρασαν ενημερωτικό υλικό στη διασταύρωση με τον δρόμο προς Βόλο.

Το μήνυμα στάλθηκε από το μικρό μας χωριό προς όλες τις κατευθύνσεις. Παλεύουμε ενάντια στη λεηλασία των φυσικών μας αγαθών και της ελευθερίας μας μέχρι να δικαιωθούμε, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Μοιραζόμαστε τις υπέροχες στιγμές που βιώνουμε στις Σταγιάτες με όλους τους συναγωνιστές/ριες με τους ίδιους στόχους τόσο στην Ελλάδα όσο και αλλού σε όλο τον πλανήτη.

Από: ΑΠΟΔράσης

Μοιραστείτε το άρθρο